Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policisté hledají seniora, který byl naposledy viděn v Komárově. Obávají se o jeho zdraví

O zdraví jde s největší pravděpodobností muži, který se má pohybovat v okolí Komárova na Táborsku. Senior by mohl jít směrem na Týn nad Vltavou. Po starším muži pátrá policie a o pomoc žádá i širokou veřejnost.

Muž ve věku mezi šedesáti a sedmdesáti roky, který se pohybuje v okolí Komárova a dále pak ve směru na Týn nad Vltavou, je menší postavy, hubený, má vousy a na sobě má khaki bundu, na hlavě beranici, na zádech měl batoh.

„Jeden z obyvatelů vesnice muže potkal a po rozhovoru s ním se důvodně obává o zdraví seniora. Starší člověk se mu zdál zmatený a nebyl prý v dobrém stavu. Proto se zmiňovaný obyvatel vsi raději obrátil na policii," vysvětlil policejní mluvčí Miroslav Doubek.

Policie proto po seniorovi intenzivně pátrá, do hledání se zapojili i psovodi se svými čtyřnohými pomocníky, pomoci má i vrtulník termovizí. „Pomáhají také starostové okolních obcí, kteří informace vyhlásili místním rozhlasem," upřesnil Doubek s tím, že policie tímto žádá také o spolupráci širokou veřejnost. „Pokud má někdo jakoukoliv informaci k hledanému muži, ať neprodleně informuje polici prostřednictvím linky tísňového volání 158," žádá olicejní mluvčí. 

Štítky zdraví, Komárov, policie, Týn nad Vltavou, okres Tábor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté hledají seniora, který byl naposledy viděn v Komárově. Obávají se o jeho zdraví  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.