Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Při havárii na Písecku uhořel v autě jeho řidič

Osobní auto Ford Mondeo havarovalo dnes, v pátek 8. prosince před čtvrtou hodinou ráno, na Písecku. Jeho řidič v autě uhořel.

Tragická nehoda se stala na silnici u obce Dobev na Písecku. Řidič se svým Fordem Modeo narazil do betonového mostku, auto poté začalo hořet a muž v něm uhořel. „Na místě zasahují všechny složky Integrovaného záchranného systému," uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura s tím, že policisté vyšetřují všechny okolnosti a přesné příčiny havárie. Bajcura zároveň upozornil na to, že silnice na Písecku a strakonicku namrzají a řidiči by proto měli být mnohem opatrnější.

Na jihu Čech je to v tomto prvním prosincovém týdnu už třetí tragická nehoda při níž vyhasl lidský život. Jeden řidič zemřel ve středu 6. prosince na Prachaticku poté, co s vozem narazil do stromu, ve stejný den nepřežila řidička osobního auta střet s nákladním autem u Strunkovic nad Volyňkou na Strakonicku.

ČTĚTE TAKÉ: Při střetu osobního auta s náklaďákem na silnici u Strunkovic vyhasl lidský život

Dopravní nehody si na silnicích jihočeského kraje od začátku roku vyžádaly už dvaapadesát obětí.

Štítky nehoda, řidič, auto, policie, smrt, okres Písek, silnice, automobil, Ford Mondeo, Česko, Dobev, okres Prachatice, Strunkovice nad Volyňkou, okres Strakonice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při havárii na Písecku uhořel v autě jeho řidič  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.