Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Ze stavební buňky v Soběslavi zmizel ježkový vibrační válec za více než dvě stě tisíc korun

Zatím neznámý zloděj ukradl ze stavební buňky v Soběslavi příkopový ježkový vibrační válec. Firmě, která je majitelem stroje, způsobil škodu ve výši 201 tisíc korun. Policie po pachateli intenzivně pátrá a žádá o spolupráci i veřejnost.

Příkopový ježkový vibrační válec značky Wacker Neuson, typu RT 82 SC, žluté barvy, s dálkovým ovládáním, výrobního čísla motoru 5734386 a výrobního čísla stroje 200122913, byl odcizen v blíže neurčené době. Ale bylo to v období od začátku října do pondělí 20. listopadu. Zmizel ze stavební buňky na parcele v ulici Na Jezerkách v Soběslavi. 

„Žádáme tímto každého, kdo by mohl k objasnění tohoto případu poskytnout jakékoliv informace, a to jak z místa činu, k bližšímu určení doby krádeže, tak k výskytu či podezřelé nabídce prodeje uvedeného válce, aby se ozval soběslavským policistům na jejich služebně v Palackého ulici či telefonním čísle 974 238 740," žádá o spolupráci policejní mluvčí Miroslav Doubek. 

Štítky válec, krádež, firma, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ze stavební buňky v Soběslavi zmizel ježkový vibrační válec za více než dvě stě tisíc korun  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.