Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Notně opilý jedenatřicetiletý muž budil veřejné pohoršení, skončil na záchytce

Cesta tří opilých mužů skončila v budějcké ulici J. Š. Baara. Jeden z nich vykonal potřebu před dětmi, které si zrovna hrály na školním hřišti. Byl tak opilý, že vzápětí usnul na zemi, a to si nestačil ani natáhnout kalhoty. Nedýchal 3,66 promile. Strážníci ho dopravili na záchytku.

Trojice opilých mužů v ulici J. Š. Baara v Českých Budějovicích ve čtvrtek 16. listopadu odpoledne zaměstnala strážníky. Jeden z mužů se totiž rozhodl vykonat potřebu přímo na ulici. Svědky toho ale bohužel byly děti, které si hrály na hřišti základní školy.

„Když hlídka městské policie dorazila na místo, jeden z mužů notně posilněných alkoholem seděl na zemi a druhý ležel, byl zpola svlečený. Sedící muž hlídce vysvětlil, že jejich cesta měla původně jasný cíl, ale že jeho parťák nebych schopný pokračovat," uvedla mluvčí českobudějovické městské policie Věra Školková.

Strážníkům se povedlo spícího opice probudit. A nebylo divu, že se jedenatřicetiletý muž nebyl schopný postavit na nohy, natož někam jít. Nadýchal totiž 3,66 promile alkoholu. Strážníci ho převezli na protialkoholní záchytnou stanici.

„Muž byl po vystřízlivění asi hodně rozčarovaný, dozvěděl se, že se bude zpovídat z přestupku veřejného pohoršení. Za ten mu hrozí pokuta až deset tisíc korun," dodala Školková. 

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky strážník, alkohol, muž, pohoršení, záchytka, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Notně opilý jedenatřicetiletý muž budil veřejné pohoršení, skončil na záchytce  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.