Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Řidička dostala na namrzlé silnici smyk a s autem se převrátila na střechu

Sebe i svou spolujezdkyni zranila řidička osobního auta u Netolic na Prachaticku. Žena za volantem osobního auta dostala na namrzlé silnici smyk, vjela mimo silnici, kde narazila do kovového zábradlí a poté se auto převrátilo na střechu. Obě ženy se při havárii zranily a byly převezeny do nemocnice.

Z dopravní nehody, která se stala ve čtvrtek 16. listopadu před sedmou hodinou ranní na silnici II. třídy číslo 145, poblíž Kratochvíle, ve směru z Netolic na Oboru na Prachacticku, je důvodně podezřelá řidička osobního automobilu VW New Beetle. Ta dostala na namrzlé komunikaci smyk a vyjela s vozidlem vpravo mimo vozovku, kde narazila do kovového zábradlí a následně se převrátila s autem na střechu.

„Při dopravní nehodě utrpěly zranění dvě ženy, řidička a její spolujezdkyně. Byly proto převezeny do nemocnice. Alkohol u řidičky vyloučila dechová zkouška. Hmotná škoda na havarovaném vozidle činí odhadem 80 tisíc korun," uvedl policejní mluvčí Martina Joklová.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, smyk, řidička, zranění, silnice, střecha, automobil, Netolice, okres Prachatice, Kratochvíle, Volkswagen New Beetle

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička dostala na namrzlé silnici smyk a s autem se převrátila na střechu  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.