Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Namol opilý Slovák si ustlal na toaletách na Sokolském ostrově. Nadýchal 4,22 promile

Neuvěřitelných a alarmujících 4,22 promile alkoholu nadýchal devětatřicetiletý Slovák, který se usídlil na veřejných toaletách na Sokolském ostrově v Českých Budějovicích. Skončil na protialkoholní záchytné stanici.

Díky všímavosti lidí se českobudějovická městská policie dozvěděla v sobotu 11. listopadu v půl osmé večer o muži spícím na veřejných toaletách na Sokolském ostrově.

Hlídka strážníků okamžitě vyrazila na místo a našla muže na záchodcích ležícího uprostřed nepořádku. Ovšem muž byl tak opílý, že nebyl schopen komunikovat. Strážníci ho proto převezli na protialkoholní záchytnou stanici. 

„Devětatřicetiletý muž se Slovenska, který se zřejmě na veřejné toalety schoval před chladem, se ještě před umístěním na lůžkové oddělení zvládl podrobit orientační dechové zkoušce na alkohol. Zdravotníci mu naměřili alarmujících 4,22 promile," upřesnila informace mluvčí českobudějovické městské policie Věra Školková.

Štítky alkohol, toalety, strážník, muž, toaleta, České Budějovice, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Namol opilý Slovák si ustlal na toaletách na Sokolském ostrově. Nadýchal 4,22 promile  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.