Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

AKTUALIZOVÁNO: Policie stále hledá dva malé bratry. Byli spatřeni v Německu

Jihočeští kriminalisté pátrají po dvou sourozencích, desetiletém Davidu Lackóvi a čtyřletém Leonardu Lackóvi. Oba bratři byli soudně odebráni rodičům Anitě Lackóvé a Branislavu Slobodovi. Rodiče dnes, v pátek 13. října, oba chlapce unesli z Dětského centra ve Strakonicích během povolené návštěvy.

„Odjeli automobilem Chrysler Voyager zelené barvy s registrační značkou BA477HU neznámo kam. Jakékoliv informace k jejich pohybu, pobytu či plánům, volejte na linku 158," žádá o spolupráci při pátrání jihočeský policejní mluvčí Jiří Matzner.

Mladší Leonard měl na sobě naposledy zelené tričko, tmavě modrou mikinu s kapucí značky Adidas, tepláky a na nohou boty s Batmanem. Vlasy má špinavě blond, velké výrazné oči a znatelné kruhy pod očima. Starší David měl naposledy oblečené žlutooranžové tričko s dlouhým rukávem a vpředu s anglickým nápisem, tmavě modré tepláky. Má střiženou ofinu v půli čela.


Policie dnes zveřejnila také fotografie Anity Lackóvé a Bronislava Slobody.

AKTUALIZOVÁNO: Policie rozšiřuje pátrání do Rakouska, Německa a Slovenska.

Kolegové mají záchyt od svědka z Freyungu, že se to auto s posádkou čtyř osob, z toho byly dvě děti, mohlo pohybovat někde u Freyungu. Je možné, že by se přes Německo a Rakousko mohli dostat na Slovensko, protože tam mají kořeny. Aktuálně rozšiřujeme pátrání na Německo, Rakousko a Slovensko, budeme se snažit získat evropský zatýkací rozkaz,“ řekl Matzner. Na rodiče už je vydán evropský zatýkací rozkaz.

Autoři | Foto Dominik Svoboda | Zdroj ČTK

Štítky kriminalista, pátrání, únos, chlapec, rodič, Německo, policie, Strakonice, Rakousko, Slovensko, Adidas, Chrysler Voyager, Batman, Freyung

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

AKTUALIZOVÁNO: Policie stále hledá dva malé bratry. Byli spatřeni v Německu  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.