Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Muž z Lipenska se na jízdu s felicií posilnil alkoholem. Ve Větřní naboural do stromu

Chuť napít se alkoholu a pak usednout za volant motorového vozidla. To je pro některé lidi silný adrenalin, který však ohrožuje všechny okolo, pokud se takový řidič ocitne v blízkosti někoho dalšího. Jednoho takového, pravděpodobně brzy bývalého řidiče, vyšetřují policisté dopravního inspektorátu Český Krumlov.

Sedmatřicetiletý muž z Lipenska, v neděli 1. října krátce po osmnácté hodině, usedl za volant svého osobního auta tovární značky Škoda Felicia a v jedné z ulic ve Větřní naboural do stromu.

„Po příjezdu dopravních policistů se dobrovolně podrobil testu na zjištění alkoholu v dechu, kdy jeho výsledek překročil 2,2 promile alkoholu. Druhé měření, které proběhlo za pár minut, bylo zcela totožné. Řidiči byla zakázána další jízda a zadržen řidičský průkaz," upřesnil indormace policejní mluvčí Milan Bajcura.

Po vystřízlivění se muž dostavil na českokrumlovskou služebnu v Tovární ulici, kde si převzal sdělení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, alkohol, řidič, policie, Škoda Felicia, Větřní, Český Krumlov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž z Lipenska se na jízdu s felicií posilnil alkoholem. Ve Větřní naboural do stromu  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.