Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Šestnáctiletá dívka se nevrátila domů, českobudějovičtí strážníci ji vypátrali

Šťastný konec mělo pátrání po šestnáctileté dívce, kterou postrádali její rodiče. Dcera se jim neozývala a když se do půlnoci nevrátila domů, obrátili se na policii. Pohřešovanou dívku se povedlo najít českobudějovickým strážníkům.

Obavy měli rodiče o šestnáctiletou dceru, která ve středu 27. září odešla z domova a kam se do pozdních nočních hodin nevrátila. Rodině o sobě nepodala žádnou zprávu. Rodiče, kteří na dceru čekali téměř do půlnoci, se tak rozhodli požádat o pomoc Policii České republiky. Pátrat po nezvěstné dívce vyjížděly i hlídky městské policie.

Krátce před třetí hodinou ranní projížděla hlídka městské policie po Husově třídě. Na Dlouhém mostu strážníci spatřili dívku, která zjevně odpovídala popisu pohřešované.

„Jakmile dívka uviděla strážníky, vydala se rychle jiným směrem. Strážníci ji však vzápětí zastavili. Že se skutečně jedná o pohřešovanou dívku se strážníci dozvěděli okamžitě. Dívka byla pouze lehce podchlazená, proti jí poskytli termopřikrývku a na místo přivolali hlídku Policie České republiky. Policisté si dívku převzali a předali ji do rukou jejích rodičů," uvedla mluvčí českobudějovické městské policie Věra Školková. 

Autoři

Štítky pátrání, dívka, policie, strážník, obecní policie, Česko, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Šestnáctiletá dívka se nevrátila domů, českobudějovičtí strážníci ji vypátrali  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.