Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Strážníci zachránili na Máji ženu před skokem z desátého patra. Byla opilá

Zoufalému činu zabránili v sobotu večer strážníci městské policie na budějckém sídlišti Máj. Skokem z okna v desátém patře panelového domu chtěla ukončit svůj život sedmatřicetiletá žena. Důvodem byla hádka se spolubydlící.

Hlídka městské policie vyjížděla na Máj v půl sedmé večer, kdy byla jedním z obyvatel panelového domu nahlášena hádka ze sousedního bytu ve třetím patře. Slyšet byl i hluk rozbíjeného nábytku. „Na strážníky při příjezdu čekal muž, který událost oznamoval. V té době již jedna z obyvatelek bytu, ve kterém došlo k incidentu, stála v chodbě 10. patra domu u otevřeného okna a na přicházející strážníky volala, že skočí dolů,“ popisuje mluvčí městské policie Věra Školková.

Strážníci se ihned vydali do desátého patra, aby k ženě přiskočili a uchopili ji pevně za ruce. Jenže ta s nimi i nadále bojovala, častovala je vulgárními výrazy a snažila se jim uniknout ze sevření. Byla jí proto nasazena služební pouta. Mezitím se hlídce přihlásila její spolubydlící, která jim oznámila, že se přítelkyně vrátila domů ze společenské akce v podnapilém stavu.

„Z neuvedeného důvodu začala rozhazovat věci v bytě a mezi oběma ženami došlo k prudké hádce. Sedmatřicetiletá žena se nakonec rozhodla, že ukončí svůj život skokem z okna, kterému strážníci zabránili,“ přidává Školková. Hlídka poté zavolala zdravotnickou záchrannou službu, který ženu převezla na protialkoholní záchytnou stanici, odkud byla po odeznění intoxikace předána do rukou odborného lékaře.

Štítky městská policie, alkohol, žena, okno, obecní policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strážníci zachránili na Máji ženu před skokem z desátého patra. Byla opilá  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.