Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Nezletilá dívka ležela na sídlišti v altánu. Opilá nebyla schopná vstát

Čtrnáctiletou dívku, která ležela v altánu a nebyla schopná vstát, našli ve středu ráno náhodní kolemjdoucí v blízkosti konečné zastávky městské hromadné dopravy na budějckém sídlišti Máj. Podnapilou, podchlazenou a s bolestmi hlavy ji zdravotníci převezli do nemocnice.

Hlídka městské policie vyjížděla k nahlášenému případu krátce po sedmé hodině ranní. Dívka ležela v altánu nedaleko pěší stezky. „Na místě strážníci nalezli dva mladé muže, kteří dívku našli. Uvedli, že se jí pokusili pomoci a postavit ji na nohy. Avšak marně. Dívka nebyla schopna vstát a nemohla ani vysvětlit, jak se zde ocitla,“ říká mluvčí městské policie Věra Školková.

Značně podchlazené čtyrnáctileté dívce poskytli strážníci deku a přivolali zdravotnickou záchrannou službu. Podnapilá slečna si navíc stěžovala na bolest hlavy, a tak ji záchranáři převezli do budějcké nemocnice.

„Strážníci zároveň o celém případu informovali Oddělení sociálně právní ochrany dětí českobudějovického magistrátu. Sociální pracovnice vyrozuměla matku dotyčné dívky, kterou při převzetí její dcery ve zdravotnickém zařízení poučila o následném šetřením celého případu,“ dodává Školková.

Foto Usien (Own work) [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons

Štítky altán, sídliště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nezletilá dívka ležela na sídlišti v altánu. Opilá nebyla schopná vstát  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.