Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Mladík opakovaně obtěžoval rodinu z Budějc. Když nereagovali, rozbil alespoň vchodové dveře

Narušování občanského soužití vůči obyvatelům jednoho domu na Pražském předměstí a poškození družstevního majetku má na svědomí dvacetiletý muž z Budějc, ke kterému vyjížděla hlídka městské policie v neděli 13. srpna krátce po deváté hodině večer.

Strážníci městské policie obdrželi oznámení o muži, který neustále hrubým chováním a schválnostmi obtěžuje rodinu jednoho obyvatele Pražského předměstí. Dotyčný muž měl neustále zvonit na domovní zvonek, házet kameny do oken a vyhrožovat. Tento případ se bohužel nestal poprvé, muž takto jednal opakovaně. Důvod jeho chování si poškození obyvatelé neumějí vysvětlit.

Strážníci po příjezdu na místo zastihli muže stojícího před rozbitými vstupními dveřmi do bytového domu. Ukázalo se, že kromě jiného má škodu na majetku bytového družstva na svědomí dotyčný dvacetiletý muž. Když se nedozvonil na domovní zvonek a házení kamenů do oken nemělo požadovaný účinek, rozbil domovní dveře,“ dodala policejní mluvčí Věra Školková.

Strážníci na místo přivolali hlídku Policie České republiky, která si celý případ převzala k dalšímu šetření. Dvacetiletý muž se bude nyní zpovídat z přestupku proti občanskému soužití a z přestupku proti majetku.

Autoři

Štítky městská policie, výtržnictví, mladík, obtěžování, České Budějovice, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík opakovaně obtěžoval rodinu z Budějc. Když nereagovali, rozbil alespoň vchodové dveře  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.