Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

AKTUALIZOVÁNO: Při dvou nedělních nehodách motocyklů zemřeli oba řidiči

Dvě vážné dopravní nehody se v neděli staly na jihu Čech. Do obou byli zapleteni řidiči motocyklů. Pro jednoho dokonce musel letět armádní vrtulník, aby ho transportoval do nemocnice.

První havárie se stala u Sudoměřic na Táborsku. Motocyklista zde z neznámých důvodů přejel do protisměru a střetl se s protijedoucím osobním automobilem. „Utrpěl vážné zranění, se kterým musel být transportován vrtulníkem do nemocnice,“ říká mluvčí krajské policie Jiří Matzner.

I do druhé nehody byl zapleten osobní automobil. Řidič motocyklu nedobrzdil u Horusic na Táborsku za zpomalujícím vozem a narazil do svodidel. „I u něj došlo k vážnému zranění,“ přidává další informace Jiří Matzner. 

AKTUALIZOVÁNO (20:33):

„Třiatřicetiletý řidič motocyklu, který v neděli odpoledne havaroval u Horusic do svodidel, zemřel v nemocnici,“ sdělil Matzner.

AKTUALIZOVÁNO (24. 7. – 13:06):

V pondělních dopoledních hodinách zemřel rovněž řidič motocyklu, který havaroval na silnici I/3 v katastru Sudoměřic u Tábora. Dvaapadesátiletý motorkář přejel do protisměru a střetl se ve směru z Prahy do Tábora s automobilem Škoda Octavia.

Foto Dominik Svoboda

Štítky motocykl, havárie, nemocnice, Česko, okres Tábor, Horusice, Sudoměřice, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

AKTUALIZOVÁNO: Při dvou nedělních nehodách motocyklů zemřeli oba řidiči  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.