Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

AKTUALIZOVÁNO: Policie pátrala po Škodě Octavia Scout Combi, která se v Novohradské ulici střetla s vlakem. Jeho řidička se přihlásila

Policisté vyhlásili pátrání po vozidle Škoda Octavia Scout Combi stříbrné nebo zlaté barvy, a jeho řidiči. Auto se na železničním přejezdu v Novohradské ulici u Mladého poblíž Penny marketu v Českých Budějovicích, přes níž vede trať České Budějovice - České Velenice, ve středu 7. června krátce po dvacáté hodině střetlo s projíždějícím vlakem. Řidič poté ujel.

Vozidlo má poškozenou pravou zadní část - světlo a nárazník. Po střetu s vlakem auto odjelo směrem do centra města.

„Jakékoliv informace ke zmiňovanému vozidlu sdělte na linku tísňového volání 158. Řidič může vyhledat autoopravnu," žádá o spolupráci policejní mluvčí Jiří Matzner.

Nikdo z cestujících ve vlaku naštěstí neutrpěl zranění. „Uvedenou nehodu budeme s největší pravděpodobností prověřovat a vyšetřovat jako podezření z obecného ohrožení," dodal Matzner.

AKTUALIZOVÁNO: „Hledané auto, které se ve středu 7. června večer střetlo s vlakem,  se už našlo. Jeho řidička se na základě výzvy v médiích dnes, ve čtvrtek 8. června dopoledne policistům přihlásila. Jedná se o cizinku," uvedl aktuální informaci k případu policejní mluvčí Jiří Matzner.

Štítky policie, auto, vlak, pátrání, Škoda Octavia, České Budějovice, České Velenice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

AKTUALIZOVÁNO: Policie pátrala po Škodě Octavia Scout Combi, která se v Novohradské ulici střetla s vlakem. Jeho řidička se přihlásila  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.