Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Slovák vyzval ženu na pěstní souboj

Usídlil se v trolejbusu a zaneřádil jej odpadky. A dokonce znečistil zpovědnici v kostele. To vše má od začátku února na svědomí Slovák, který o sobě dal znovu vědět v neděli, když v parku Havlíčkově kolonii v Českých Budějovicích napadal kolemjdoucí.

Muž měl verbálně napadat kolemjdoucí občany a starší ženu venčící psa dokonce vyzval na pěstní souboj. Přivolaní strážníci hned věděli „s kým mají tu čest". Muž právě probíral obsah kontejnerů na odpad.

„Sedmačtyřicetiletý Slovák na výzvu strážníků k prokázání totožnosti přiznal, že své osobní doklady ztratil. A tak jeho totožnost ověřili policisté na služebně odboru cizinecké policie. „Ocenili ho" ovšem také za to, že jako cizinec na výzvu policie neprokázal svou totožnost předložením osobního dokladu," uvedla mluvčí českobudějovické městské policie Věra Školková.

Muž ze Slovenska bude mít však ještě další potíže. Na své konto si připsal další případ, který bude projednávat správní orgán. Do seznamu jeho prohřešků se nyní přidá i přestupek proti občanskému soužití, kterého se dopustil urážkou na cti a vyhrožováním újmou na zdraví. Pokud bude muž uznán pravomocně vinným ze svých předchozích přestupků proti veřejnému pořádku, dočká se pravděpodobně udělení sankce zákazu pobytu na území krajského města po dobu tří měsíců.

Štítky České Budějovice, Cizinecká policie, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovák vyzval ženu na pěstní souboj  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.