Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Řidič srazil na přechodu pro chodce seniora, který následně zemřel v nemocnici

Nehoda, která se ve středu odpoledne stala u rekonstruovaného IGY Centra, nakonec dopadla tragicky. Na následky zranění zemřel o několik hodin později v budějcké nemocnici třiaosmdesátiletý chodec, kterého srazil řidič vozu Ford Focus. Policisté hledají svědky nehody.

Ke střetu došlo krátce před jednou hodinou odpolední v prostoru pro chodce na Pražské ulici. „Následkem střetu utrpěl senior zranění a po ošetření na místě byl převezen zdravotnickou záchrannou službou do českobudějovické nemocnice. Zde i přes veškerou snahu lékařů následně zemřel,“ popisuje mluvčí policistů Miroslav Doubek.

Tragická událost je nyní předmětem dalšího šetření kriminalistů a dopravních policistů. U zemřelého byla pro objektivní posouzení nařízena soudní pitva. „Žádáme každého, kdo byl očitým svědkem nehody, případně by mohl k objektivnímu posouzení a objasnění všech skutečností této události poskytnout jakékoliv další důvodné poznatky, aby je předal kriminalistů na telefonní lince 974 226 333 nebo na tísňové lince 158,“ doplňuje Doubek.

Třiaosmdesátiletý senior je již čtvrtou obětí jihočeských silnic v letošním roce. 

Foto Policie České republiky

Štítky Ford Focus, Nemocnice České Budějovice, nemocnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič srazil na přechodu pro chodce seniora, který následně zemřel v nemocnici  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.