Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Srážku tří aut u Chlaponic nepřežily dvě ženy. Další dvě jsou těžce zraněné

U Chlaponic na Písecku došlo v pátek před devátou hodinou k tragickému střetu dvou osobních automobilů a jednoho nákladního automobilu. Na místě zemřely dvě ženy, další dvě jsou těžce zraněné. Tři další ženy utrpěly lehká poranění.

„Policie, záchranáři i hasiči jsou momentálně na místě. Kamiony musí místo objet přes Strakonice, osobní auta po souběžné staré silnici u Chlaponic,“ doplňuje mluvčí policistů Lenka Krausová.

Podle informací mluvčí hasičů Venduly Matějů do kamionu narazil osobní vůz a do něj následně další auta. „Záchranáři na místě nalezli v osobním vozidle čtyři zraněné. Dvě osoby utrpěly zranění neslučitelná se životem a zasahující lékař tak mohl pouze konstatovat jejich smrt. Další dvě osoby utrpěly těžká mnohačetná poranění. Po poskytnutí nezbytné přednemocniční neodkladné péče a stabilizaci stavu byl jedna těžce zraněná transportována vrtulníkem do traumacentra plzeňské nemocnice. Druhá těžce zraněná byla transportována do traumacentra českobudějovické nemocnice,“ říká mluvčí záchranářů Petra Kafková.

Dopravu řídí policisté. Přesná příčina je v šetření.

Štítky okres Písek, Lenka Koloušková, Nemocnice České Budějovice, Strakonice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Srážku tří aut u Chlaponic nepřežily dvě ženy. Další dvě jsou těžce zraněné  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.