Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Zloděj vykradl mateřskou školu. Policie po něm pátrá

Zloději se nezastaví před ničím. Svaté jim nejsou ani nejmenší děti a jejich vzdělání, dokázal to nenechavec v Jindřichově Hradci, kde vykradl areál školky Pod Kasárny. Zloděj nikam nechvátal a objekt důkladně prohledal, kradl z několika různých místností.

Krádež se stala mezi úterní pátou hodinou odpolední a středeční šestou ranní. Zloděj vcelku logicky nejprve zamířil do ředitelny, kde rozbil skleněnou výplň dveří. Nečekal ho tam však nijak zvlášť velký úlovek (2 000 korun), a tak vyrazil dál. „Ve třídě v přízemí s označením Ovečka odcizil finanční hotovost ve výši 3 219 korun a fotoaparát. Dále ve třídě s názvem Zvoneček v patře mateřské školy odcizil 555 korun," uvedla policejní mluvčí Hana Millerová.

Peníze, které si zloděj odnesl, byly původně za zakoupené knihy a na plánované filmové představení pro děti. Celková škoda, kterou pachatel způsobil činí 11 744 korun. Po pachateli pátrají jinřichohradečtí policisté. Pokud máte informace, které by mohly vést k dopadení pachatele, obraťte se na policii prostřednictvím ltísňové linky 158.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky Jindřichův Hradec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj vykradl mateřskou školu. Policie po něm pátrá  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.