Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Muž ležel na chodbě panelového domu. Nadýchal téměř 4,5 promile

Městští policisté museli ve středu kolem půl osmé večer vyjet k údajnému muži bez domova, který se ukrýval na chodbě panelového domu na sídlišti Vltava. Na místě však zjistili úplně jinou skutečnost.

„Od dotyčného padesátiletého muže se strážníci dozvěděli, že toho dne byl na oslavě a při návratu domů zjistil, že nemá klíče. Místní domovnici se podařilo kontaktovat zámečníka, který přislíbil okamžitou odbornou pomoc při překonání zámku bytu. Zatímco obyvatel uzamčeného bytu čekal na příjezd zámečníka, strážníci z místa odjeli,“ uvádí mluvčí budějcké městské policie Věra Školková.

Jenže to nebylo poslední setkání strážníků s padesátiletým mužem. Za půl hodiny přijalo operační středisko oznámení o tom, že dotyčný znovu leží na chodbě panelového domu. Tentokrát už před vlastním bytem. „V době, kdy muž čekal na pomoc při otevření bytu, se mu po požití většího množství alkoholu viditelně přitížilo. Marně se snažil vstát, ale nebyl toho schopen. Strážníci u muže provedli orientační dechovou zkoušku na alkohol s výsledkem 4,42 promile,“ upřesňuje Školková.

Na místě nebyl nikdo, kdo by se silně podnapilého muže ujal, a tak ho městská policie převezla na protialkoholní záchytnou stanici.

Štítky panelový dům, chodba, Vltava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž ležel na chodbě panelového domu. Nadýchal téměř 4,5 promile  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.