Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Sobota 11. května 2024  |  Svátek má Svatava
Bez reklam

Ulice U Tří lvů uzavřena. Na místě vybuchla plynová bomba

Dnes v dopoledních hodinách vyděsilo mnoho kolemjdoucích množství policejních a hasičských vozů zasahujících v ulici U Tří lvů. Budějcká Drbna na místo vyslala zpravodaje, který zjistil, že došlo k výbuchu plynové bomby. Zraněn by měl být jen jeden člověk.

Ulice U Tří lvů je z obou stran uzavřená a na místě je kromě hasičů a pocistů i záchranka. „Jeden člověk by měl být popálený," hlásil jeden z přihlížejících. Kromě zranění výbuch poznamenal i majetek. Ve směru do ulice odletující kusy okna poškodily i protilehlý dům a parkující auta.

 

Tak takhle to U Tří lvů vypadá teď. :/ Video mi poslal Zdeněk Malý.

Zveřejnil(a) Budějcká Drbna dne 6. prosinec 2015

 

„Naše jednotka v 10:26 vyjela do ulice U Tří lvů, kde byl ohlášen výbuch v v bytě. Jednalo se o výbuch tlakové lahve v jednom z bytů v zástavbě. Byla zraněna jedna osoba a dalších osm osob se samo evakuovalo ještě před příjezdem hasičů. Českobudějovičtí hasiči zjistili, že se jedná o výbuch bez následného požáru, zkontrolovali, zda tlaková láhev nedohořívá, provedli kontrolu celého bytu i domu a v současné chvíli spolupracují na místě se statikem, který i pomocí naší plošiny provádí monitoring domu a určí, co bude dál," uvedla mluvčí jihočeských hasičů Vendula Matějů.

Autoři | Foto Hitrádio Faktor

Štítky výbuch, dům, Zdeněk Malý, Drbna.cz, bomba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ulice U Tří lvů uzavřena. Na místě vybuchla plynová bomba  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.