Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Krimi

Jihočeští policisté od dnešního rána prošetřují utonutí člověka v Českých Budějovicích. K plujícímu tělu bez známek života, které proud zanesl do slepého ramena nedaleko Sokolského ostrova je přivolal náhodný kolemjdoucí.

Zprávy o dětech a mladých lidech, kteří si z kolejí dělají nevhodné hřiště, jsou čím dál častější. Jen v prvních třech měsících letošního roku bylo zaznamenáno dvacet případů po celé republice, kdy byly na koleje umístěny různé předměty. To je...

Žena seděla na lávce a chtěla skočit. Policie jí to rozmluvila

V pondělí večer vyjížděly všechny složky integrovaného záchranného systému k Pleskotově lávce v Písku, kde seděla žena a chtěla skočit do řeky. Policisté, kteří dorazili na místo jako první, s ní začali komunikovat a nakonec se jim podařilo...

Zcela neprůjezdná byla silnice I/4 u Kbelnice na Strakonicku. Srazilo se tady šest aut. Při nehodě se zranilo pět lidí, na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému.

Muž chytil vydru a choval ji v rybníku u chaty. Případ vyšetřuje policie

Až tři roky vězení hrozí čtyřiašedesátiletému muži, který měl podle policie ve volné přírodě chytit chráněnou vydru říční a chovat ji u své chaty v oploceném výběhu. Při prohlídce u něj policie navíc našla vypracovanou vydří kůži.

Pátrací akce v šumavských lesích, po pětiletém dítěti pátrali policisté ze dvou krajů

Při rodinné procházce po šumavských lesích se rodičům ztratila pětiletá dcera. Dítě zmizelo na zelené turistické trase ve směnu na Popelnou horu. Pátrací akce trvala přes hodnu. Ztracená holčička sama ušla dva kilometry.

Hasiči řešili požáry a popadané stromy. Filipojakubská noc byla ale klidná

Vyšší počet zásahů zaznamenali poslední dubnový den jihočeští hasiči. Nestálo za nimi ale tradiční pálení čarodějnic. Komplikace způsobovalo většinou sucho, a také silný vítr. Odklízet museli hasiči také několik popadaných stromů.

Na Prachaticku se zřítil paraglidista. Letěl pro něj vrtulník

Záchranáři z Prachatic a také vrtulník zasahovali včera odpoledne u Kahova, kde se zřítil paraglidista. Při pádu utrpěl mnohačetná poranění, se kterými byl letecky transportován do českobudějovické nemocnice.

Muž se zbraní v ruce vyhrožoval bývalé partnerce. Zadržela ho policie

Soud čeká dvaačtyřicetiletého muže, který se zbraní v ruce vyhrožoval o víkendu své bývalé partnerce a jejím příbuzným. Žena se kvůli strachu o život obrátila na policii, která muže ještě ten večer zadržela.

Chtěl se zabydlet v cizím bytě. Místo toho skončil na policejní stanici

Budějčtí strážníci řešili minulý čtvrtek neobvyklý incident. Do jednoho z bytů v panelovém domě na sídlišti Máj totiž vnikl nezvaný host. Když to zjistil majitel, uzamkl jej v pokoji a přivolal na pomoc strážníky. Ti muže nalezli uvelebeného v...

Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.