Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Krimi

Policie vyšetřuje napadení muže v Písku. Řeší také možný rasový podtext

Jihočeští policisté prověřují případ napadení muže v Písku. Incident má mít na svědomí skupina útočníků. Policie také vyšetřuje, zda mohl mít celý incident rasový podtext.

Písečtí policisté pátrají po řidiči dodávky nebo menšího nákladního auta, který mohl dnes ráno způsobit dopravní nehodu u Sedlice na Strakonicku. Při nehodě se zranili tři lidé, dva z toho utrpěli těžká zranění.

Policie se na Písecku zaměřila na nelegální pobyt cizinců

Jihočeští policisté pokračovali v kontrolách zaměřených na pátrání po osobách, nelegální vykořisťování a nelegální pobyt na území České republiky. Tentokrát zasahovali na Písecku, kde se jim podařilo prokázat nelegální pobyt pětici mužů. Jeden z...

Lidé na Táborsku přišli od začátku roku kvůli podvodníkům o téměř 10,5 milionu korun

Případů, ve kterých se nechají lidé přes internet okrást mnohdy o stovky tisíc korun, v Česku stále přibývá. Jihočeští policisté řešili od začátku roku jen na Táborsku podvody za téměř 10,5 milionu korun. Za poslední týden se na ně obrátilo pět...

Policisté v Budějcích našli skútr. Hledají majitele

Českobudějovičtí policisté pátrají po majiteli skútru, který našli v Pekárenské ulici v Českých Budějovicích. Žádají majitele, aby se jim s doklady původu přihlásil na služebně v ulici 28. října.

Sprejer se vyřádil na odstavených lokomotivách. Policie hledá svědky

Škodu za nejméně 50 tisíc korun způsobil zatím neznámý sprejer, který pomaloval několik odstavených lokomotiv v areálu firmy Jindřichohradecké místní dráhy. Pachateli hrozí až rok vězení. Policie hledá svědky, kteří by mohli pomoct s jeho dopadením.

Muž chtěl znásilnit svou jednapadesátiletou příbuznou. Útoku se ubránila

Až pět let vězení hrozí muži, který se na začátku března pokusil v jedné obci na Českokrumlovsku znásilnit svoji jednapadesátiletou příbuznou. Na ženu nejdříve slovně naléhal, poté ji i napadl. Žena se útoku ubránila a agresora krátce poté...

Muž prodal auta za více než tři miliony. Podle kriminalistů podnikal neoprávněně

Trestnímu stíhání nyní čelí muž z jihu Čech, který měl mezi lety 2019 až 2023 prodávat vozidla bez živnostenského oprávnění. Za tu dobu měl obviněný provést 76 transakcí za více než tři miliony korun.

Mladík chtěl za dívkou. Skončil v ložnici rodičů

Netradiční případ vyšetřují policisté z Boršova nad Vltavou na Českobudějovicku. Do rodinného domu je přivolali obyvatelé, kterým do ložnice přišel dvacetiletý muž. Motivací měla být návštěva dívky.

Policie vypátrala skupinu, která napadla mladíka kvůli vlajce

Případ napadení, které v prosinci řešili lidé napříč Českem, skončí u soudu. Kriminalisté z Českých Budějovic vypátrali tři muže, kteří měli napadnout mladíka kvůli duhové vlajce.

Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.