Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jitka Nováčková nafotila kampaň dalšího ročníku soutěže Česká Miss

Česká Miss 2011 Jitka Nováčková nafotila s fotografem Janem Tůmou kampaň k novému ročníku soutěže krásy Česká Miss 2012. Informovala nás o tom PR manažerka Eva Albrechtová.

Castingy dalšího ročníku soutěže odstartují na podzim a budou se nově konat ve všech krajských městech České republiky.

Jitka Nováčková při hledání své nástupkyně nebude chybět.

Nový koncept jediné národní soutěže krásy podpoří i zcela nová kampaň. "Motivem vizuálů pro nadcházející ročník České Miss 2012 je květina. Ta symbolizuje nejen krásu soutěžících, ale i jejich jedinečnost, ženskost a čistotu," uvedl David Foldyna, art director reklamní agentury Creative Lab, která má podobu kampaně na svědomí.

"Jitku jsem od jejího vítězství v České Miss 2011 fotil hned několikrát, takže ji v roli fotomodelky znám dobře. Tentokrát jsem ji ale nepoznával. Perfektní přístup, pózy, vystupování. Celkově působila před objektivem daleko sebejistěji, uvolněněji a profesionálněji. Byla radost s ní a celým týmem spolupracovat," sdělil fotograf Jan Tůma.

Soutěž krásy Miss ČR vznikla v roce 1989 pod názvem Miss Československo. Historicky první vítězkou se stala Ivana Christová. V roce 2005 založila Michaela Maláčová prestižní konkurenční soutěž Česká Miss. Její vítězky reprezentovaly Českou republiku na mezinárodních soutěžích Miss Universe a Miss Earth. V lednu 2010 získala Michaela Maláčová licenci na soutěže Miss World a Mr. World o nejkrásnějšího muže planety. V květnu loňského roku se Česká Miss sloučila s Miss ČR a pokračuje nadále pod názvem Česká Miss.

Budějcká Drbna pro vás aktuálně připravuje rozhovor s Jitkou Nováčkovou. O tom jak se jí líbilo v New Yorku a jaké jsou novinky v jejím životě se dozvíte již zítra.

Autor: Katerina Vlasáková, Mediafax
Foto: Sin Goldie

Štítky Jitka Nováčková, Česká Miss, soutěž, soutěž krásy, Česká Miss 2012, Miss České republiky, Česko, Michaela Bakala, Ivana Christová, Miss Universe, Miss Earth, Mediafax

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jitka Nováčková nafotila kampaň dalšího ročníku soutěže Česká Miss  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.