Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jihočeský hejtman poděkoval nové České Miss 2011 Jitce Nováčkové za reprezentaci kraje

Novou Českou Miss 2011, kterou se stala Jitka Nováčková, přijal ve čtvrtek ve své pracovně na Krajském úřadě v Českých Budějovicích hejtman Jiří Zimola (ČSSD). Poděkoval ji za reprezentaci kraje v soutěži a předal ji stříbrnou medaili a dárkový koš.

“V soutěži jste vystupovala jako velký jihočeský patriot. Za to vám moc děkuju,“ pochválil vystupování vítězky soutěže Česká Miss 2011 a rodačky z Českých Budějovic hejtman Zimola.

“Budějovice a jižní Čechy jsou moje srdeční záležitost. I když teď budu pracovně hodně v Praze, vždycky se sem budu ráda vracet,“ popsala svůj vztah k regionu Miss Jitka Nováčková.

Soutěž podle ní byla hodně náročná, ale přesto je ráda že do ní šla.“ Dostala jsem se do Mexika, na Miss Univers pojedu do Brazílie. Teď je důležité s prací a povinnostmi Miss skloubit školu. Musím hodně plánovat a koordinovat. Dnes mě třeba čekají další čtyři pracovní povinnosti,“ komentovala studentka oktávy Gymnázia Jírovcova změny ve svém životě způsobené vítězstvím v soutěži krásy.

Miss Jitka Nováčková už má také první zkušenosti s bulvárním tiskem. "Například jsem se dozvěděla, že jsem anorektička,“ okomentovala se smíchem Jitka Nováčková. “To jsem taky četl, a proto jsem si pro vás připravil dárek, který jistě uvítáte. Dárkový koš s potravinami oceněnými značkou Chutná hezky Jihočesky,“ dodal s úsměvem hejtman Zimola.

Dalším dárkem, který si ze setkání s prvním mužem kraje Česká Miss 2011 Jitka Nováčková odnesla, byla stříbrná medaile vydaná ve sto kusech u příležitosti Rožmberského roku 2011.

“Jste třetí člověk, který ji dostává. První darovaná medaile je v kanceláři prezidenta, druhou obdrželo první jihočeské miminko narozené v roce 2011 a třetí dostáváte teď vy,“ okomentoval dar hejtman.

V minulém týdnu už vítězku soutěže krásy přivítal ve své pracovně českobudějovický primátor Juraj Thoma (OPB).

 

René Kekely

Štítky Jitka Nováčková, Jiří Zimola, soutěž, České Budějovice, Česká Miss 2011, ČSSD, Praha, Mexiko, Jihočeský kraj, Brazílie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihočeský hejtman poděkoval nové České Miss 2011 Jitce Nováčkové za reprezentaci kraje  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.