Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Vstupné na letní bazény se na jihu Čech letos většinou nezmění

Ceny vstupného na venkovní bazény v Jihočeském kraji se v porovnání s loňskem na většině míst nemění. Provozovatelé zachovávají stejné tarify. Letní plovárny v kraji v těchto dnech zahajují provoz. Otevřen je už i venkovní bazén v Českých Budějovicích. V nejbližších dnech pak zahájí provoz například ve Strakonicích nebo Jindřichově Hradci.

Cenově navazujeme na minulou sezonu,“ řekl vedoucí sportovních zařízení Českých Budějovic Tomáš Novák. Dodal, že lidé zaplatí za tříhodinové vstupné 50 korun, celý den pak stojí 80 korun. Letní bazén v Českých Budějovicích loni navštívilo 39 tisíc lidí. Do konce června bude souběžně otevřen i krytý plavecký areál, kde však v nejbližších dnech zahájí provozovatel úpravu a prodloužení tobogánu.

ČTĚTE TAKÉ: Budějcká letní plovárna se otevře už na konci května

V Táboře letní plovárnu otevřeli 1. května. Město plovárnu letos otevřelo kvůli uzavírce nyní opravovaného krytého bazénu dříve než v minulých letech. „Chceme tím vyjít vstříc sportovním oddílům, aby kvůli tréninkům nemuseli nikam dojíždět,“ řekl jednatel společnosti Tělovýchovná zařízení města Tábora Jan Benda. Celodenní vstupné zůstává na 80 korunách.

V Jindřichově Hradci otevřou venkovní aquapark v případě příznivého počasí v sobotu 2. června. Dvouhodinové vstupné stojí 60 korun a celodenní pak 90 korun. O den dříve zahájí provoz letní plovárna ve Strakonicích. V červnu a září zaplatí dospělí za vstup 60 korun, o prázdninách bude o 20 korun dražší. Znamená to, že i zde ceny zůstanou stejné jako loni.

Foto Jana Kroneislová | Zdroj ČTK

Štítky plovárna, vstupné, léto, jižní Čechy, bazén, koupaliště, Česko, České Budějovice, Jindřichův Hradec, Strakonice, Jihočeský kraj, Tomáš Novák, Jan Benda, Tábor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vstupné na letní bazény se na jihu Čech letos většinou nezmění  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.