Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Budějcká teplárna hledá účetní nebo účetního

PR článek

Hledáte zaměstnání v kanceláři? Možná vás zaujme nabídka českobudějovické teplárny. Ta má volné místo na pozici účetní a nabízí práci ve stabilní městské energetické společnosti. Pokud máte zkušenosti s účetnictvím a máte zájem, neváhejte. Nástup je 1. května.

Účetní v teplárně zpracovává doklady od dodavatelů (faktury, zálohy), eviduje majetek (evidence nedokončených investic, výpočet daňových a účetních odpisů, kontrola okruhu aktiv a pasiv v oblasti majetku a podrozvahových účtů), zpracovává doklady pro zákazníky (vystavování odběratelských záloh a faktur), provádí inventury (zajišťování podkladů pro fyzické i dokladové inventury) a zajišťuje také zastupování podatelny (příjem a zaevidování došlé pošty a dokladů). Nástup je 1. května.

Pro úspěšné splnění požadavků Teplárny České Budějovice na místo účetní musíte mít střední školu, případně úplně střední odborné vzdělání s maturitou ekonomického směru. Musíte dobře ovládat práci na počítači, mít řidičský průkaz skupiny B a nutná je praxe v účetnictví. Teplárna do svého kolektivu na pozici účetní hledá spolehlivého, komunikativního a flexibililního člověka.

Teplárna nabízí práci ve spolehlivé a zavedené společnosti. Po zapracování pak pololetní prémie, flexipassy, nadstandardní zdravotní péči a jiné sociální výhody

Své životopisy a motivační dopisy můžete zasílat do 16. března k rukám Kateřiny Filipové, filipova@teplarna-cb.cz, nebo využijte formulář. Případně volejte na telefonní číslo: 389 003 320. 

Štítky Teplárna, volné místo, zaměstnání, účetní, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějcká teplárna hledá účetní nebo účetního  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.