Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Drbna na vodě !!!

Ve středu večer vyrazil náš DRBNA TÝM na řeku Vltavu, aby pro vás připravil reportáž o tom jak to na naší vodácky nejvytíženější řece před sezonou vypadá. A co vlastně bude náš tým zajímat?

Samozřejmě úroveň služeb nabízených v jednotlivých kempech, tz. co za poplatek za stan, loď, osobu, nebo auto nabízejí. Dále jaké nabízejí doplňkové, tzv. příplatkové služby, jaká je možnost stravování a také cenová hladina občerstvení.

Zda je dostatečný počet píp, výdejních míst řízků, klobás apod. - aby nám chudáci vyžíznivělí vodáci ve frontách nevyschli. 

Zároveň budeme v kempech rozšiřovat náš DRBNA TÝM o další členy. Jakým způsobem? Jistě jste si všimli, že naším hlavním motivem, je dívka s přelepenými ústy. Naši vyslanci budou oslovovat dívky, chlapce, ženy a muže a budou jim za svolení k vyfotografování ve stejné pozici nabízet naše kvalitní trička. 

Takže kdo bude mít zájem o tričko, vyhledejte, klidně i na vodě náš tým sami, nechte si na chvilku přelepit pusy, vyfotografovat se a tričko bude vaše. Náš tým je velmi kreativní, proto ho nepřekvapí žádné prostředí ve kterém ho odchytíte - vidíte, že první "úlovek" se podařil již ve vlaku.

A kde se bude DRBNA TÝM pohybovat?

Dnes, tj. ve čtvrtek vyrazil z Vyššího Brodu přes Rožmberk "K Fíkovi", kde stráví noc. Zítra se přesune zřejmě do Č.Krumlova, kde by měl zůstat na noc v kempu ve Spolí. Ovšem může se stát, že se kvůli přeplněnému kempu (vzhledem k právě probíhajícím Slavnostem pětilisté růže) na noc přesune do Kempu ve Zlaté Koruně.

V případě, že se tak nestane, budete mít možnost získat tričko ve Zlaté Koruně o den později, kde by měl náš tým plavbu ukončit.

Takže Vám přejeme hodně štěstí při lovu na náš tým a  my se zase těšíme na vaše pěkné fotky, které rádi na našem portálu zveřejníme.  Možná ještě následně dojde k vylosování a odměnění nejlepšího vašeho výrazu dle hlasování našich čtenářů.

A kdo náš tým tvoří? Ještě dnes jsou to prozatím dva neposední mladí chlapci, ale od zítřka budou posilněni kromě rumu, ještě o dvě krásné slečny, takže neváhejte ani vy pánové.....

Váš DRBNA TÝM

 

Štítky Vltava, Zlatá Koruna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Frank Flint

A kdy budou další fotky? :-D

Pátek, 17. června 2011, 10:27Odpovědět

Hawky

Chlapci jsou šikovní, děvčatům určitě neublíží a páska bude jistě ekologická...horší to bude s chlapama...

Čtvrtek, 16. června 2011, 16:00Odpovědět

Frank Flint

Kdo to pak slečně sundaval? A nebolelo to? :-O

Čtvrtek, 16. června 2011, 14:45Odpovědět

Drbna na vodě !!!  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.