Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Výdej parkovacích karet na příští rok začne v pondělí

Rezidentní a abonentní karty platné pro kalendářní rok 2014 začnou pracovníci odboru správy veřejných statků budějckého magistrátu vydávat od pondělí 2. prosince. Na kartách jsou nově vyznačeny zelené pruhy, které by měly především usnadnit identifikaci při kontrolách.

Rezidentní karta je určena k parkování na vyhrazených parkovištích v centru města pro automobily osob s trvalým bydlištěm v centru nebo v okolí Lannovy třídy.

Žadateli může být vydána jedna parkovací karta za cenu 2 000 Kč na rok po předložení občanského a technického průkazu a také potvrzení o bezdlužnosti vůči městu.

Abonentní karta je určena k parkování na vyhrazených parkovištích v centru města pro automobily fyzických a právnických osob se sídlem firmy nebo provozovny ve výše uvedené lokalitě. Žadateli můžou být vydány maximálně tři parkovací karty za cenu 15 000 Kč na rok.

Karty je možné vyzvednout na odboru správy veřejných statků ve druhém patře, číslo dveří 227, objednat ji telefonicky na čísle 386 802 510 nebo případně na e-mailové adrese detakovam@c-budejovice.cz.

Tisková zpráva

Štítky parkovací karty, abonenti, České Budějovice, výdej karet

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Výdej parkovacích karet na příští rok začne v pondělí  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.