Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Oprava silnice na Branišovské omezí dopravu do soboty

S dopravním omezením musí počítat všichni řidiči, kteří v následujících třech dnech plánují jet Branišovskou ulicí. Ode dneška do soboty se totiž mezi ulicemi Na Zlaté stoce a Karla Fleischmanna bude opravovat povrch komunikace.

Doprava v tomto úseku bude kvůli frézování a pokládce nového asfaltu vedena jednosměrně, a to směrem do centra.

„V opačném případě musí auta absolvovat značenou objízdnou trasu ulicemi Husova - Oskara Nedbala - Milady Horákové,“ uvedla mluvčí budějckého magistrátu Jitka Welzlová.

Vozidla MHD a linkových autobusů budou opravovaným místem jezdit obousměrně beze změny. Dojde pouze k přesunutí zastávky Vysokoškolské koleje směrem do centra, a to zhruba o 100 metrů dále od Husovy ulice.

Investorem stavby je Jihočeský kraj, konkrétně Správa a údržba silnic Jihočeského kraje. Opravu bude provádět společnost SWIETELSKY stavební, s.r.o.

Štítky oprava, rekonstrukce, Branišovská, Na Zlaté stoce, Karla Fleischmanna, omezení, jednosměrný provoz, Karel Fleischmann, Zlatá stoka, Milada Horáková, Oskar Nedbal, Jihočeský kraj, silnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oprava silnice na Branišovské omezí dopravu do soboty  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.