Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Májská ulice Antonína Barcala projde rekonstrukcí

Obnovení povrchu vozovky čeká v následujících týdnech ulici Antonína Barcala na českobudějovickém sídlišti Máj. Práce budou probíhat v souvislém úseku 670 metrů od křižovatky s ulicí Milady Horákové u multikina CineStar až na obratiště vozidel MHD v těsné blízkosti lesa.

Stavba se člení na čtyři samostatné stavební objekty. První se týká demolice přístřešku Jaroslava Bendy, druhá rekonstrukce nástupiště na této zastávce ve směru do města, další pak zastávky Antonína Barcala, konkrétně jde o rekonstrukci vozovkového zálivu, a jako poslední bude následovat odfrézování celé šíře vozovky, oprava podkladních vrstev a obnova asfaltového krytu.

K předání staveniště zhotoviteli by mělo dojít již tento pátek. „Vlastní práce budou zahájeny pravděpodobně v pondělí 21. července a s jejich dokončením počítáme na konci srpna,“ říká náměstek primátora Kamil Calta.

Štítky rekonstrukce, silnice, oprava, zastávky, Antonína Barcala, České Budějovice, Antonín Barcal, Milada Horáková, Cinestar, Jaroslav Benda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jirka Havel

Kdyby se radši nejdřív opravila O.Nedbala, ta to potřebuje v celých Budějovicích snad nejvíc...

Čtvrtek, 17. července 2014, 08:57Odpovědět

Májská ulice Antonína Barcala projde rekonstrukcí  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.