Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

KOMAT slaví 20 let. Přijďte se pobavit i vyhrát ceny!

Kompletní služby pro vaše auto. Takovým mottem se prezentuje společnost KOMAT, která je známá především jako jedna z největších jihočeských stanic technické kontroly. Rozsáhlý komplex pro motoristy najdete u hlavní silnice z Budějc do Českého Krumlova v Dolním Třeboníně.

Historie firmy KOMAT sahá až do května roku 1994, kdy zahájila svou činnost s dvěma zaměstnanci v Českém Krumlově. Tehdy fungovala zejména jako STK, zároveň dovážela ojeté automobily a aktivně se účastnila republikových šampionátů v rallye.

KOMAT postupně vybudoval nové prostory na zelené louce v Dolním Třeboníně, kde dnes pracuje pětadvacet lidí, kteří se každoročně starají o dvacet tisíc spokojených zákazníků. Společnost ve svém portfóliu nabízí stanici technické kontroly pro osobní a nákladní automobily, traktory, měření emisí, autoservis a pneuservis. Do současné podoby se areál dostavěl v posledních třech letech. Přibyly skladovací haly, karosárna, autolakovna, zpevněná parkoviště, oplocení a přívěsové centrum.

„Svou činností přispíváme ke zvýšení bezpečnosti provozu na pozemních komunikacích ve spolupráci se společnostmi DEKRA Automobil, BESIP a ÚAMK. Na Českokrumlovsku jsme již dvacet let nositelem nejmodernějších technologií v oblasti služeb motoristům. Naše společnost se ale neomezuje pouze na komerční činnost, ale podporuje rozvoj dětí a mládeže, kulturu a sport v našem regionu,“ vyjmenovala všechny aktivity předsedkyně představenstva akciové společnosti KOMAT Štěpánka Koptová.

Od samotného vzniku firmy KOMAT uplynulo dlouhých 20 let, a tak v letošním roce oslaví významné výročí. Při této příležitosti pořádá v pátek 16. května od 15 do 19 hodin ve svém komplexu v Dolním Třeboníně Den otevřených dveří pro širokou veřejnost, která se může těšit na bohatý program. Prvních 200 návštěvníků navíc obdrží dárek.

„Kromě prezentace našich obchodních parterů, přehlídky historických rallyeových speciálů značky Škoda a exkluzivní výstavy automobilových veteránů se návštěvníci můžou těšit na motokáry, trenažéry nárazu a převrácení vozidla či soutěže o hodnotné ceny. Na své si přijdou i děti - pro ně jsme si připravili skákací hrad, lezeckou stěnu a zmrzlinu. To všechno bude zdarma,“ zve do areálu KOMAT zakladatel a jednatel společnosti Stanislav Kopt. Kompletní program najdete na www.komat.cz.

Soutěž o servis klimatizace

Hodnotnou cenu - servis klimatizace vašeho vozu v hodnotě 1000 Kč - můžete vyhrát ještě před začátkem Dne otevřených dveří. Jak na to? Stačí se zapojit do soutěže, kterou Budějcká Drbna připravila ve spolupráci se společností KOMAT, prostřednictvím formuláře zodpovědět do čtvrtka 15. května následující otázku a počkat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pro potřeby redakce Budějcké Drbny v rámci této soutěže a také budou poskytnuty společnosti KOMAT.

SOUTĚŽ SKONČILA

Servis klimatizace v hodnotě 1000 Kč vyhrál čtenář Jan Samšuk. Byl jedním z mnoha, kdo správně odpověděl, že společnost KOMAT byla založena v roce 1994 a navíc se na něj při losování usmálo štěstí. Správně tedy byla možnost B.

PR text

Štítky KOMAT, Den otevřených dveří, Dolní Třebonín, Stanislav Kopt, Štěpánka Koptová, STK, ME, autoservis, pneuservis, KOMAT a.s., soutěž, Český Krumlov, České Budějovice, klimatizace, ŠKODA AUTO a.s., DEKRA CZ a.s., BESIP, Ústřední automotoklub České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KOMAT slaví 20 let. Přijďte se pobavit i vyhrát ceny!  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.