Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jihočeští policisté řeší od čtvrtečního rána 16 nehod

Celkem 16 dopravních nehod registrují od čtvrteční páté hodiny ranní policisté na jihočeských silnicích. Čtyři lidé se lehce zranili, jeden zraněný chodec od nehody utekl, řekl policejní mluvčí Jiří Matzner.

Nejvíce nehod, celkem 10, se jich stalo na Českobudějovicku, řidiči bourali vesměs kvůli špatnému počasí.

Na Českobudějovicku se střetlo osobní auto s chodcem, ten se zraněním od nehody utekl. V Hluboké nad Vltavou srazilo osobní auto chodkyni, je lehce zraněná. Na Písecku se staly dvě nehody, od jedné z nich se snažil řidič ze Slovenska ujet. Policie jej zadržela a naměřila mu v krvi dvě promile alkoholu,“ řekl Matzner.

Zájezdový autobus havaroval na Jindřichohradecku v Kardašově Řečici, když na železničním přejezdu narazil do spuštěných závor, které přerazil. „Lidem v autobusu se nic nestalo,“ doplnil Matzner.

Policie doporučuje řidičům při jízdě maximální opatrnost. Na území kraje v noci sněžilo a místy fouká silný nárazový vítr, tvoří se náledí i sněhové jazyky.

Napsal Dobrin Stojcev, Mediafax

Štítky havárie, okres České Budějovice, Slovensko, okres Písek, Hluboká nad Vltavou, Mediafax, okres Jindřichův Hradec, Kardašova Řečice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihočeští policisté řeší od čtvrtečního rána 16 nehod  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.