Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Nadměrný náklad pro pivovar Samson komplikoval na jihu Čech dopravu

Převoz velké nádoby do českobudějovického pivovaru Samson dnes způsobil dopravní komplikace na silnicích na Prachaticku. Nadměrný náklad několikrát zablokoval komunikaci mezi Lehnicemi a Netolicemi. Souprava vyjížděla nad ránem z hraničního přechodu s Německem v obci Strážný.

„V takovém případě řidiči musí počítat s komplikacemi, které na komunikacích nastanou. Ale žádné nehody nahlášené nemáme,“ řekl jihočeský policejní mluvčí Milan Bajcura. Podle předběžných informací však nadměrný náklad způsobil drobné škody na objektech, mezi nimiž projížděl.

Řidiči musí počítat s podobnými komplikacemi počítat i v pondělí 3. srpna, kdy zamíří ze Strážného do českobudějovického Samsonu další podobný nadměrný náklad.

Zdroj: ČTK

Štítky BUDĚJOVICKÝ MĚŠŤANSKÝ PIVOVAR a.s., Česko, Německo, okres Prachatice, Netolice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vít Profant

Ad stížnosti na trasu: Je zavřený most v Blažejovicích a objíždět s tím monstrem asi není pořádně kudy. Kdyby měl jen na Vimperk a Husinec, tak si nejsem jist průjezdem Husincem. Podobně kdyby měl jen na Lipno a Krumlov, tak přes Želnavu, Pernek a Horní Planou to taky bude problém. Jedině, že by si zajel až přes Strakonice...

Pátek, 31. července 2015, 15:58Odpovědět

Nadměrný náklad pro pivovar Samson komplikoval na jihu Čech dopravu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.