Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Uzavírky znovu potrápí Budějce a okolí

Se zlepšujícím se počasím se čím dál více začíná pracovat na jihočeských silnicích. Dalších několik uzavírek, včetně té kvůli veteránské rallye, se promítne na budějcké dopravní situaci. Řidiči si tak musí dávat pozor, aby včas dojeli do cíle své cesty.

Ulice Dr. Stejskala

Od pondělí až do čtvrtka bude úplně uzavřena ulice Dr. Stejskala v úseku ulic Široká a Zátkovo nábřeží. Opravovat se zde bude vodovodní přípojka k objektu č. 14. Objízdná trasa není stanovena.

Ulice Klaricova

V úseku mezi ulicemi Nerudova a Puklicova bude od zítřka rovněž uzavřena ulice Klaricova. Dojde zde k rekonstrukci parovodu v rámci akce Horkovod Pražské předměstí II. etapa. K ukončení prací by mělo dojít 17. května.

ČTĚTE TAKÉ: Kraj opraví povrch vozovky na Novohradské ulici za 9,5 milionu korun

Náměstí Přemysla Otakara II.

Z důvodu konání 45. ročníku Veterán Rallye Křivonoska bude příští sobotu 9. května uzavřeno hlavní budějcké náměstí od 10:30 do 15:30. 

Hlinsko - Třebotovice

Ve čtvrtek 7. května se také uzavře silnice č. III/0341 v katastrálním území Hlinsko, Třebotovice z důvodu modernizace. Objízdné trasy budou dvě:

  • ve směru na Dubičné: křižovatka silnic č. III/0341 a č. III/14611 směr Dobrá Voda - křižovatka silnic č. III/14611 x Hlinecká, Vrbenská, Vodní, Rudolfovská - křižovatka Rudolfovská x silnice č. III/0341 směr Dubičné;
  • ve směru na Třebotovice: křižovatka silnic č. III/0341 x Rudolfovská - Rudolfovská, Vodní, Vrbenská, Hlinecká - křižovatka Hlinecká x silnice č. III/14611 směr Dobrá Voda - Třebotovice.

Modernizace proběhne ve třech etapách:

Práce by měly skončit 31. května.

Štítky uzavírky, Budějce, rekonstrukce, modernizace, parovod, silnice, České Budějovice, Třebotovice, Přemysl Otakar II., Hlinsko, Dubičné, Vrbenský (jezero)

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Uzavírky znovu potrápí Budějce a okolí  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.