Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Na Strakonické nepůjdou několik hodin semafory. V Havlíčkově kolonii se bude pokládat horkovod

S několikahodinovými komplikacemi musí počítat řidiči v pondělí dopoledne. Kvůli opravě nepůjdou na hlavní křižovatce u Möbelixu semafory. Omezení by mělo podle mluvčí magistrátu trvat maximálně tři hodiny.

Semafory budou vypnuté z důvodu opravy kabelové poruchy. „S omezením musí počítat řidiči na křižovatce Strakonická x Průběžná / Plzeňská x K Ternu. Odstávka je nutná pro přepojení kabelů a potrvá maximálně tři hodiny. Žádáme řidiče a chodce, aby v tomto místě věnovali provozu zvýšenou pozornost,“ vysvětlila mluvčí magistrátu Jitka Welzlová.

Pokládka horkovodu uzavře ulice v Havlíčkově kolonii

Uzavírka některých ulic v Havlíčkově kolonii potrvá od 12. srpna do 13. září. Rozdělena bude na dvě etapy. „V první etapě bude uzavřena Budovcova ulice mezi ulicemi Čechova a Zeyerova. V druhé etapě od ulice Zeyerova a Dukelská,“ popsala Welzlová.

Úplná uzavírka se týká ulice Zeyerova v pokračování její slepé části. Úplně uzavřen bude také příjezd z ulice Budovcova k mateřské škole. Důvodem jsou výkopové práce pro následnou pokládku horkovodu v Havlíčkově kolonii.

Foto Jana Kroneislová

Štítky opravy, omezení, dopravy, horkovod, semafory, kolonie

Na Strakonické nepůjdou několik hodin semafory. V Havlíčkově kolonii se bude pokládat horkovod  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.