Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Rekonstrukce Mánesovky jde do čtvrté etapy. Dojde k úplné uzavírce Novohradské

Rekonstrukce Mánesovky se překlopila do čtvrté etapy. Od dnešního dne bude opět průjezdný úsek Mánesovy mezi Novohradskou a Čechovou ulicí. Dojde ale k úplné uzavírce ulice Novohradská mezi křižovatkou s Mánesovou a ulicí Průmyslovou. Objízdná trasa povede ulicí Průmyslová k Nádražní a po Mánesově k Novohradské a opačně.

Od dnešního dne dojde i k odklonu linek MHD čísla 11 a 21. Zrušeny budou dva přechody pro chodce. Zároveň bude umožněno levé odbočení v křižovatce Nádražní a Průmyslová ve směru od Mánesovy ulice a nově bude po uvedena do provozu světelná signalizace na křižovatce Mánesova a Čechova s tím, že zůstává v platnosti změna přednosti v jízdě, kdy je ulice Čechova dočasně hlavní.

Čtvrtá etapa potrvá do neděle 30. června. „Na místě pokračují práce teplárny překopem Novohradské ulice i na modernizaci světel v křižovatce Mánesova x Novohradská. Zahájeny budou stavební úpravy této křižovatky. Dále pokračují práce v úseku Čechova – Dukelská. Žádáme řidiče o zvýšenou pozornost a sledování dopravního značení,“ dodala tisková mluvčí města Jitka Welzová. 

Štítky uzavírka, oprava, doprava, České Budějovice

Rekonstrukce Mánesovky jde do čtvrté etapy. Dojde k úplné uzavírce Novohradské  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.