Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Záleží hlavně na rodičích, říká Liběna Flachsová. Získala ocenění za celoživotní práci v oblasti bezpečnosti silničního provozu

Liběna Flachsová pracuje jako vedoucí Automotoklubu Malý Jordán Tábor. Věnuje se žákům čtvrtých tříd a učí je jízdu na kole, základní předpisy a značky. Za svoji práci si na konci března převzala ocenění od krajského radního pro dopravu Jiřího Švece.

Liběna Flachsová učí v táborském automotoklubu dopravní výchovu žáky čtvrtých tříd. Věnují se především jízdě na kole, základním předpisům, křižovatkám a značklám. „Při dopravní výchově záleží hlavně na rodičích. Je vidět, se kterým dítětem rodiče jezdí a se kterým ne. Rozdíl je i mezi dětmi z vesnice a z města. Městské děti hůř jezdí, ale lépe znají pravidla a značky. U dětí z vesnic je to naopak,“ uvedla Flachsová.

„Oceňujeme pedagogy, kteří se velkou měrou zasluhují o výchovu dětí ve světě dopravy. Jsem rád, že jsme opět mohli toto setkání umožnit. Je pro nás dobrou zprávou, že pořád existuje hodně lidí, kteří se starají o to, aby naše děti v dnešní přehuštěné dopravě přežili,“ uvedl radní Jiří Švec s tím, že obětavost učitelů oceňuje nejen jako radní, ale také jako rodič.

Foto kraj-jihocesky.cz

Štítky doprava, ocenění, učitelka, Liběna Flachsová, Jihočeský kraj, Jiří Švec, Jordán

Záleží hlavně na rodičích, říká Liběna Flachsová. Získala ocenění za celoživotní práci v oblasti bezpečnosti silničního provozu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.