Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Za parkování na náměstí zaplatíme i sto padesát korun. Nejlevněji vyjde stání u soudu

Parkování v centru Budějc je velkým oříškem. Když už najdeme místo k parkování, mnohdy nás nemile potěší cena. Podívali jsme se na sazby parkovného jak na náměstí, tak i v jeho těsné blízkosti.

Pokud vyrazíte do města autem, připravte si spoustu drobáků. Budete je potřebovat. Za půl hodiny stání před soudem zaplatíte 5 korun. O pár kroků dál, konkrétně na Senovážném náměstí, vytáhnete z peněženky za stejnou dobu stání 10 korun. Cena platí pro parkoviště naproti Kulturnímu domu Metropol, u pošty a u Slavie, kde ale můžete stát maximálně 12 hodin za 350 korun. Za desetikačku na půl hodiny zaparkujete i na parkovišti na Mariánském náměstí.

Nejdražším místem, kde můžete zaparkovat své auto, je pochopitelně náměstí. Za stání svého mazlíčka v srdci metropole zaplatíte za půl hodinu 30 korun. Pozor, doba stání je omezená. Za maximálně dvouhodinové parkování zaplatíte 150 korun. Co by kamenem od náměstí dohodil je ještě další možnost zaparkovat. Za 15 minut stání vás vaše peněženka pochválí u Černé věže. Cena je tam 5 korun. 

Přijde vám parkování v centru Budějc drahé?

Celkem hlasovalo816 čtenářů

Foto Jana Kroneislová

Štítky parkování, České Budějovice, auto, ceny, Mariánské náměstí (Brno)

Za parkování na náměstí zaplatíme i sto padesát korun. Nejlevněji vyjde stání u soudu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.