Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Budějce budou mít nové parkovací automaty, měly by fungovat od podzimu

Další městskou investici pro příští rok představuje Projekt dopravy v klidu. Radní vypisují rámcovou dohodu v souvislosti s přípravou a zřízením druhé etapy modrých zón na Pražském předměstí. Jedná se o dodávku a servis parkovacích automatů, které by měly fungovat od podzimu.

„Předpokládáme otevírání nabídek v únoru, aby podpis smlouvy bylo možné provést v květnu až červnu. Automaty mají devadesátidenní dodací lhůtu, takže očekáváme, že na podzim budou parkovací zóny připraveny ke spuštění,“ popisuje náměstek primátora Petr Holický (ANO).

Termíny však nejsou závazné, podle Holického se nedají přesně naplánovat předem. „Často je třeba například odpovídat na otázky soutěžících uchazečů, což konečnou lhůtu ve výsledku posouvá,“ říká náměstek. Dle jeho slov radní soutěž připravili dobře, ale vždy je může jakýkoli dotaz překvapit.

„Nové automaty si musí rozumět se starými a zároveň s centrálním informačním systémem. Mohou pocházet od jiného výrobce, ale musejí splňovat určité technické parametry,“ vyjmenovává Petr Holický (ANO).

Štítky Budějce, parkovací automaty, doprava, investice, podzim, ANO 2011

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějce budou mít nové parkovací automaty, měly by fungovat od podzimu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.