Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

SJÍZDNOST: Silnice na Prachaticku a Českokrumlovsku namrzají, je náledí

Silnice v okresech Český Krumlov a Prachatice dnes namrzají, místy se tvoří náledí. V obou regionech vyjížděli silničáři s veškerou technikou, se 40 sypači. Zasahují i v Budějcích.

Na Prachaticku a Českokrumlovsku mrholí a jsou nízké teploty. „Vozovky dost namrzají, někde se i tvoří náledí. Na Strakonicku byl problém jenom kolem Volyně a Nihošovic, ledovka. Teď jsme vyjížděli v Českých Budějovicích a Trhových Svinech, některé (sypače) i v Týně nad Vltavou," řekl dispečer Správy a údržby silnic Jihočeského kraje Otakar Zich.

Podle meteorologů bude dnes v jižních Čechách zataženo, občas déšť, ráno a dopoledne místy mrznoucí s tvorbou ledovky, zejména na východě kraje. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od čtyř do sedmi stupňů, na horách v 1000 metrech kolem čtyř stupňů.

Foto pixabay.com | Zdroj ČTK

Štítky počasí, silnice, sjízdnost, Jihočeský kraj, okres Prachatice, okres Český Krumlov, České Budějovice, Český Krumlov, Prachatice, Otakar Zich, okres Strakonice, Týn nad Vltavou, Volyně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SJÍZDNOST: Silnice na Prachaticku a Českokrumlovsku namrzají, je náledí  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.