Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Práce na rekonstrukci si vyžádá dočasný přesun českokrumlovského autobusového nádraží

Autobusové nádraží v Českém Krumlově se na dva měsíce přestěhuje na Špičák. Technické a organizační komplikace totiž způsobily skluz v plnění harmonogramu, a proto budou následující práce vyžadovat uzavření celého staveniště.

Na rekonstrukci se pracovalo s menšími omezeními souběžně s provozem autobusového nádraží. Některé technické a organizační komplikace ale způsobily skluz v plnění harmonogramu.

Proto budou v prostoru současného nádraží zintenzivněny stavební práce a všechny zastávky budou na dva měsíce, od 8. října do 8. prosince, přesunuty do lokality Špičák. Po dobu změny bude na trase fungovat pro cestující bezplatná doprava.

„Na Špičáku vzniknou další čtyři sdružené zastávky s celkovou kapacitou dvanácti autobusů, přesune se sem informační kancelář dopravců a přes Chvalšinskou ulici na silnici I/39 povede dočasný přechod pro chodce. Vše bude doplněno informačním systémem a zároveň bude zajištěna náhradní autobusová doprava na trase Špičák – nemocnice – městský úřad,“ vyjmenovává opatření Edita Novotná, tisková mluvčí firmy Strabag.

Foto Facebook Město České Budějovice

Štítky Český Krumlov, rekonstrukce, nádraží, změna, autobusové nádraží, Špičák, Strabag

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Práce na rekonstrukci si vyžádá dočasný přesun českokrumlovského autobusového nádraží  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.