Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Provoz na křižovatce u budějckého výstaviště budou místo semaforů řídit policisté

Řidiči by měli být zítra dopoledne obezřetnější při průjezdu frekventované křižovatky u budějckého výstaviště. A určitě se budou hodit znalosti pravidel, kdy řídí provoz na křižovatce policista. Právě muž zákona totiž nahradí na uvedené křižovatce vypnuté semafory.

Světelné signalizační zařízení bude na křižovatce ulice Na Dlouhé louce a Husovy třídy v Českých Budějovicích vypnuté zítra, v sobotu 29. září od 8:00 do 12:00 hodin. „Důvodem vypnutí semaforů jsou plánované montážní práce na dokončení výměny LED návěstidel," vysvětlila mluvčí českobudějovického magistrátu Jitka Welzlová.

Dopravu bude řídit Policie České republiky. Takovou situaci si řidiči na uvedené křižovatce vyzkoušeli nedávno, kdy právě toto frekvetované křížení ulic bylo dějištěm mistrovství republiky policejních regulovčíků.

ČTĚTE ZDE: VIDEO/FOTO: Soutěž o nejlepšího českého regulovčíka zamotala některým řidičům hlavu

Štítky doprava, provoz, křižovatka, semafor, policie, výstaviště, České Budějovice, Policie České republiky, kongresové centrum

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Provoz na křižovatce u budějckého výstaviště budou místo semaforů řídit policisté  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.