Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Budějcký dopravní podnik předvede svůj vozový park a postará se i o zábavu

Kromě tradičního doprovodného programu připravil českobudějovický dopravní podnik pro letošní Den otevřených dveří, který se uskuteční již v sobotu 22. září od 10:00 hodin v autobusové vozovně na Novohradské ulici, také přehlídku svého vozového parku a další techniky, která nabídne zájemců exkurzi nejen do historie, ale také představí nejnovější kousky ve vozovém parku městského dopravce.

Z historie městské hromadné dopravy při Dni otevřených dveří v českobudějovickém dopravním podniku v sobotu 22. září budou k vidění v autobusové sekci Škoda 706 RTO a Karosa B732, mezi trolejbusy jistě zaujme Škoda 9TrHT a Škoda 15Tr evidenční číslo 01, doplněné o vlek Jelz PO-1E. Novinky ve vozovém parku pak reprezentují Solaris 12 a 18 CNG či parciální trolejbus Škoda 27 Tr, ale vystaveno bude mnohem více techniky.

„Zároveň připomínáme, že z důvodu konání akce Národní den železnice 2018, kdy bude uzavřena pro automobily Novohradská ulice, se k nám dostanete buď běžnou linkou číslo 11, nebo speciálními vozy, které dopravní podnik vypravuje ze zastávky u Obchodního centra Mercury v Nádražní ulici," uvedl mluvčí českobudějovického dopravního podniku Viktor Lavička.

 

Tisková zpráva

Štítky společnost, podnik, doprava, město, den otevřených dveří, vůz, zábava, České Budějovice, vozový park, dopravní společnost, Škoda 706 RTO, Karosa B 732, Škoda 15Tr, Solaris

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějcký dopravní podnik předvede svůj vozový park a postará se i o zábavu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.