Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Osobní auto jelo do Budějc v protisměru

Neuvěřitelné video natočila posádka auta přijíždějícího do Českých Budějovic od Písku. Stejným směrem jelo ještě jiné osobní auto. Na tom by nebylo nic tak zvláštního, kdyby ovšem nejelo za svodidly, na straně, která patří výhradně vozidlům mířícím z Českých Budějovic ven. Z města jelo v ten moment dost aut, jen zázrakem se auto nesrazilo s jiným vozidlem.

Auto jedoucí v protisměru na rovince před první světelnou křižovatkou v Českém Vrbném čtenář Budějcké Drbny natočil v sobotu  kolem desáté hodiny večer. Jak se tmavé osobní auto, zřejmě fabie, do protisměru dostalo, lze jen spekulovat. Snad sjelo ze silnice od Hluboké nad Vltavou, možná se přiřítilo od obce Dasný. Posádka, která ho natočila, si auta všimla až v úseku silnice o několika jízdních pruzích, oddělených podle směru, svodidly. Až mrazí při pomyšlení, co se mohlo stát, kdyby se tento hazardér s některým z mnoha protijedoucích aut neminul.

Není to však, bohužel ojediněký případ. Neuvěřitelný hazard předvedli řidiči ve čtvrtek 16. srpna na dálnici D11. Zhruba třicítka šoférů se tam rozhodla kvůli koloně couvat na blízký dálniční sjezd. 

Ale také na jihu Čech se občas jezdí v protisměru. Například loni v červnu řešili policisté případ, kdy řidič osobního auta jedoucího ve směru na Písek se při vjezdu na kruhový objezd u Globusu vydal opačným směrem a vjel do protisměru.  

ČTĚTE TAKÉ: VIDEO: Řidič, který vjel na kruhovém objezdu do protimsěru, dostal pokutu

Autoři | Foto čtenář Budějcké Drbny

Štítky krimi, doprava, směr, silnice, video, České Budějovice, automobil, Písek, České Vrbné, Drbna.cz, Hluboká nad Vltavou, Globus, Dasný, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Osobní auto jelo do Budějc v protisměru  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.