Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Z Budějc na Prahu se tvoří kolony. U Selibova na Písecku stojí auta až půl hodiny

, aktualizováno 25. července 2018, 14:52

Půlhodinové kolony se od rána tvoří u Selibova na Písecku. Podle informací z policie není na místě hlášena žádná dopravní nehoda. Problémem tak budou práce na komunikaci, které provoz brzdí.

„Stojím tady už půl hodiny a nic se neděje,“ informoval o koloně Budějckou Drbnu dnes ráno čtenář Libor. Podle policejního mluvčího Jiřího Matznera není hlášena žádná větší dopravní nehoda, která by mohla takto provoz omezit. 

Pokud jedete směrem na Prahu přes Písek vyhnete se čekání pokud odbočíte na Žďár a dál pojedete směrem na Písek. S největší pravděpodobností se před Selibovem frézuje silnice.

„Důvodem dopravních komplikací jsou na silnici z Českých Budějovic do Písku, zhruba od odbočky na Talin, práce na vozovce. Řidiči proto musí počítat s komplikacemi,“ vysvětlil Matzner. 

Až do neděle 29. července zde bude doprava řízena kyvadlově a je možné, že se budou tvořit kolony. Práce na silnici by měly každý den končit v pozdních odpoledních hodinách.

Štítky Selibov, Písecko, práce na silnici, doprava, České Budějovice, okres Písek, Praha, silnice, Písek, Drbna.cz, Žďár, Talin

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z Budějc na Prahu se tvoří kolony. U Selibova na Písecku stojí auta až půl hodiny  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.