Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na zápasy budějckého Dynama mohou jezdit fanoušci zadarmo

Na zápasy budějckého Dynama budou moct fanoušci jezdit městskou hromadnou dopravou zadarmo. Devadesát minut před a po zápase jim totiž jako jízdenka poslouží zakoupená permanentka na fotbal.

„Dopravní podnik je tradičním partnerem českobudějovických fotbalistů a velice si váží každého fanouška, který podporuje náš klub přímo na stadionu,“ zdůvodnil tento krok ředitel a místopředseda představenstva společnosti Slavoj Dolejš.

Cílem akce je nejen zvýšit zájem o sport ve městě, ale také zajistit pohodlnější dopravu na vybrané zápasy. Prozatím vydalo Dynamo na tisíc kusů permanentek.

„Aktivita dopravního podniku jako městského dopravce je dalším střípkem do mozaiky podpory sportu v našem městě,“ sdělil primátor města Jiří Svoboda.

Zdarma na zápas a z něj se mohou fanoušci s permanentkou dopravit už tuto neděli 22. července, kdy hraje Dynamo první místrovské utkání proti FK Fotbal Třinec. Zápas začíná v 17 hodin.

Štítky fotbal, Dynamo, dopravní podnik, České Budějovice, zápas, SK Dynamo České Budějovice, FK Fotbal Třinec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na zápasy budějckého Dynama mohou jezdit fanoušci zadarmo  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.