Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Oprava horkovodu omezí provoz ve dvou budějckých ulicích

Prázdninová omezení se nevyhnou dalším dvěma ulicím v jihočeské metropoli. Kvůli opravě horkovodu budou zabrána dvě parkovací místa na konci slepé ulice Dvořákovy. Omezení se budou týkat také ulice Roháče z Dubé.

„Odbor dopravy a silničního hospodářství povoluje úplnou uzavírku pozemní komunikace v ulici Dvořákova,“ oznámila mluvčí českobudějovického magistrátu Jitka Welzlová. Důvodem jsou podle ní práce na horkovodu. Termín oprav je naplánován od 15. do 20. srpna. Na samém konci této slepé ulice budou zabrána dvě parkovací místa pro vybudování přípojky pro VS Zelenina.

Horkovod se bude opravovat i v ulice Roháče z Dubé, která vede mezi ulicemi Zeyerova a Čechova. A to z důvodu provádění výkopových prací při pokládce horkovodu. Termín uzavírky v tomto místě je od 23. července do 12. srpna. „Práce ještě zdaleka nezačaly, protože dodavatelská firma nemá zatím kapacitu,“ doplnila informace referentka vnitřní a vnější komunikace a marketingu českobudějovické teplárny Bohdana Kollerová.

Štítky uzavírka, oprava, horkovod, Roháče z Dubé, Dvořákova, České Budějovice, Jan Roháč z Dubé

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oprava horkovodu omezí provoz ve dvou budějckých ulicích  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.