Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Oprava křižovatky komplikuje cestu k některým oddělením českobudějovické nemocnice

Probíhající opravy křižovatky u budějckého špitálu komplikují dopravu řidičům i pacientům, kteří se potřebují dostat k nemocničním oddělením v ulici L. B. Schneidera. Tam nyní nelze dojet přes křižovatku B. Němcové a L. B. Schneidera, ale cesta k těmto oddělením uzavřena není. Vede přes Pabláskovu ulici.

Pacienti, kteří jedou na oddělení chirurgie, traumatologie, do porodnice nebo na pohotovost dětského oddělení, mohou i přes probíhající stavební úpravy v ulici B. Němcové stále parkovat v ulici L. B. Schneidera. K parkovišti se dostanou z Pabláskovy ulice, na kterou se lze napojit z ulice B. Němcové přes ulice S. K. Neumanna, Jánská či Grünwaldova.

„Stává se bohužel to, že si dnešní dopravní situaci vyloží tak, že všichni parkují na hlavním parkovišti a pak například nemocné dítě s vysokou horečkou nesou přes celý areál na dětskou pohotovost v ulici L. B. Schneidera v náručí,“ popsala mluvčí českobudějovické nemocnice Iva Nováková.

Štítky oprava křižovatky, L. B. Schneidera, B. Němcové, pohotovost, komplikace, objízdná trasa, Nemocnice České Budějovice, Božena Němcová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oprava křižovatky komplikuje cestu k některým oddělením českobudějovické nemocnice  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.