Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

CO VY NA TO? Radost z nové lávky Budějčákům kazí nedodělaná cyklostezka

Po nové rožnovské lávce u TJ Meteor projeli první cyklisté už včera, ve středu 6. června. Po několika letech tak mohou obyvatelé Plané dojet přímo do centra Budějc bez obav. Ti ostatní, z Boršova nad Vltavou a Homole, si ještě musí počkat. Dostavění stezky totiž brzdí majetkoprávní spory. Co vy na to, Budějčáci? Líbí se vám nová lávka?

Jaromíra Freyová, České Budějovice

Jsem moc ráda, že je tady ta lávka konečně otevřena. Pro mě je to velká úleva. Bydlím na Máji a musím jezdit po silnici. Tady teď jedu pořád po cyklostezce. Byl to skvělý nápad lávku postavit.

Zuzana Vůžková, České Budějovice

Pokud bude stezka pokračovat dál, aby se dalo na kole projet i do okolních vesnic, tak užitečná určitě bude. Cena za lávku mi teda přijde opravdu vysoká. Bohužel si nemyslím, že bude tolik využívaná, protože co jsem tak poslouchala Rožnováky, tak si z toho všichni dělají akorát srandu, že je to zbytečné.

Zdeněk Šiler, České Budějovice

Já si myslím, že otevření té lávky je opravdu dobrý pokrok. Jsem z Rožnova a celkem si myslím, že tady té cyklotrase to ohromně pomůže. Konečně se nebude muset jezdit přes hlavní silnice. Teď se tam zrovna chystám, abych si novou lávku vyzkoušel, takže jsem opravdu zvědavý.

Martin Straka, České Budějovice

Otevření lávky je fajn, ale lepší bude, až po ní bude kam dojet. Dokud není dodělaná cyklostezka dál do Boršova tak to jako nějaký extra super krok nevidím. Lidé, kteří by tam lávku mohli využívat si stejně zatím nijak nepomůžou. Jestli je cena adekvátní nebo ne nevím. Stavění mostů nerozumím, tak to nedokážu posoudit.

 

S jakým názorem nejvíc souhlasíte?

Celkem hlasovalo100 čtenářů

Štítky lávka, Meteor, Rožnov, cyklitstická stezka, České Budějovice, Planá, Co vy na to, cyklostezka, Homole, Boršov nad Vltavou, Martin Straka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

CO VY NA TO? Radost z nové lávky Budějčákům kazí nedodělaná cyklostezka  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.