Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Budějcký MotoBoom slaví deset let

PR článek

Plánujete koupit motorku, skútr nebo čtyřkolku? Navštivte prodejnu MotoBoom v Rudolfově u Českých Budějovic. Právě tam se loni budějcký moto ráj v září přestěhoval z Pekárenské ulice.

Kompletní nabídka čtyřkolek všech druhů a kategorií v MOTOBOOM, s.r.o., vyhoví požadavkům nejen začátečníků, ale i zkušených matadorů. Za zmínku stojí například prémiové kanadské značky Can-Am nebo americké Artic Cat, taiwanská TBG, Access, nebo čínský Linhai. A již deset let s oficiálním zastoupením značek Vespa a Piaggio Group.

Široká je i nabídka použitých motocyklů a čtyřkolek v top stavu, kdy není téměř poznat, že stroj není nový.

„Poradíme zákazníkovi, jak si správně vybrat model čtyřkolky, motorky nebo skútru. Předvedeme obsluhu stroje, sjednáme povinné ručení, vyřídíme přihlášení na registrační značku a dovezeme ho na zákazníkem určené místo. Neustále rozšiřujeme sortiment a investujeme prostředky do vybavení i do příslušenství. V tuto chvíli mohu říct, že jsme největší prodejce na jihu Čech – náš showroom je na ploše 400 metrů čtverečních,“ říká pyšně majitel prodejny Jiří Velikovský.

Bohatá je i nabídka příslušenství, v showroomu má MotoBoom kompletní vybavení – bundy, kalhoty, přilby, boty, rukavice, prostě všechno, co potřebujete. A co právě není po ruce, objedná z centrálního skladu a do druhého dne dodá.

„Sám jezdím závody na motorkách a proto mohu zákazníkovi i na základě osobních zkušeností kvalifikovaně poradit s výběrem nejvhodnějšího modelu. I proto upřednostňujeme osobní kontakt a individuální přístup. Přijeďte a uvidíte, vybavíme vás od hlavy až k patě,“ říká s úsměvem Jiří Velikovský.

Omrknout může zájemce web MotoBoomu i Facebook. A kdo vyrazí přímo do prodejny v Rudolfově, v klidu zaparkuje, k dispozici jsou tam dvě velká parkoviště. A pak má dost času na to vybrat ten správný stroj.

Štítky společnost, MotoBoom, motorka, skútr, čtyřkolka, Jiří Velikovský, České Budějovice, Rudolfov, Piaggio, Česko, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějcký MotoBoom slaví deset let  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.